Llobarro al forn amb llavors. Una recepta per a 4 persones que prepararàs en 30 minuts. En comptes d’oli d’oliva, hem utilitzat oli de coco, un aliment ric en greixos saturats que a causa del seu metabolisme no s’emmagatzema en forma de greixos un cop digerits. És important adquirir-ho sempre oli de coco verge de producció ecològica i obtingut a baixa temperatura per assegurar-nos que manté les seves propietats antioxidants.
Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per l’E-Book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Descarrega-te’l gratis.
Llobarro al forn amb llavors
Ingredients:
- 1 llobarro gros
- 30 g de barreja de llavors (gira-sol, carabassa, sèsam…)
- 200 g de barreja d’ametlles i avellanes
- 30 g d’oli de coco
- 2 alls
- 5 g de sal
- Brots d’espinacs
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 180ºC.
- Salta els dos alls amb oli de coco, retira’ls i reserva’ls.
- En el mateix oli, salta el llobarro pels dos costats fins que prengui un color daurat.
- Introdueix els alls a la ventresca del peix i sala per tots dos costats.
- Disposa el llobarro en una safata de forn i cobreix-lo amb la barreja de llavors i fruita seca prèviament trossejada.
- Enforna-ho uns 20 minuts.
- Es pot acompanyar d’espinacs saltats amb alls.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!