Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
De textura cruixent i gust exquisit, a Veritas tenim una àmplia varietat de croissants ecològics. Gaudeix-los per esmorzar, berenar o, fins i tot, de postres.
De xocolata, normals, integrals, de pernil i formatge i d’espelta. Aquestes són algunes de les més de 10 varietats de croissants ecològics i artesanals que tenim a Veritas. La clau del seu èxit està en la matèria primera, que és ecològica, i en la seva producció.
Els nostres croissants s’elaboren artesanalment al nostre obrador, situat a Lliçà d’Amunt, a partir d’una rigorosa tècnica de pastament, laminació, formació manual i enfornada, i seguint un estricte control dels temps i les temperatures, perquè el producte sigui de la millor qualitat possible.
Amb els ingredients bàsics (farina, llevat, mantega, aigua i sal) elaborem la base de totes les varietats dels nostres croissants ecològics. A partir d’aquesta base fem les variacions precises per donar-los caràcter i poder satisfer tots els paladars. En les fórmules no afegim greixos hidrogenats, ni colorants ni aromes artificials, de la mateixa manera que tampoc contenen emulgents ni espessidors. A més, només estan endolcits amb sucre de canya, excepte el croissant vegà i el de xarop, que estan endolcits amb xarop d’atzavara.
Encara que siguin els clàssics, el croissant normal i integral continuen triomfant. La nostra recepta captura l’essència autèntica de la brioixeria francesa, ja que porta al paladar un gust deliciós. Elaborats amb mantega ecològica de primera qualitat, són irresistibles per la seva pasta fullada, cruixent a l’exterior i suau a l’interior.
El croissant i la napolitana de xocolata són dos plaers per als amants del dolç. Creats a partir de finíssimes capes de pasta fullada i farcits de xocolata negra amb un 56% de cacau, aquestes delícies segur que acontenten tots els desitjos.
Els nostres croissants de llavors, espelta i sègol són opcions que no comprometen el sabor ni l’aportació de fibra i altres nutrients. Tres opcions exquisides i lleugerament diferents.
De pernil i formatge, de codonyat i nous, i amb xarop d’atzavara: un contrast de sabors apte per als paladars més aventurers, però també per als més clàssics. Aquestes combinacions ofereixen dolçor i textura a cada mos.
El nostre croissant vegà està elaborat amb margarina no hidrogenada i està endolcit amb xarop d’atzavara. També tenim la versió amb frankfurt vegà, una alternativa deliciosa per a aquelles persones que han decidit no menjar aliments amb origen animal.
Vols saber més sobre els nostres productes? Fes clic aquí.
Visita la nostra botiga online.
A l’obrador de Veritas elaborem una àmplia gamma de referències...
Totes i cadascuna de les peces de forn, brioixeria i...
Totalment apte per als qui segueixen una dieta sense productes...