
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Un estudi realitzat per científics de la Unitat d’Epidemiologia de la Universitat de Cambridge va descobrir que menjar iogurt amb assiduïtat pot reduir el risc de diabetis de tipus 2, la més comuna entre la població. Segons aquest estudi, consumir-ne un mínim de quatre racions i mitja a la setmana (una ració estàndard és de 125 g) redueix en un 28% les possibilitats de desenvolupar la malaltia en comparació amb el que no en consumeixen.
Els efectes beneficiosos es troben majoritàriament en la quantitat i la qualitat de les proteïnes, ja que els aminoàcids presents en aquestes sembla que augmenten la capacitat de secretar insulina. Un efecte particulparment important en persones amb diabetis de tipus 2, que tenen aquesta capacitat disminuïda. Precisament les proteïnes làctiques tenen més efectes sobre la insulina que altres proteïnes animals, com les de carn o els ous.
Però les proteïnes no són l’únic protector potencial dels làctics en la diabetis. Altres components del iogurt, com el calci, el magnesi, els àcids grassos i els sucres de baix índex glucèmic (lactosa), així com els probiòtics i la vitamina D, també contribueixen a anivellar els nivells de glucosa en sang.
Recepta de iogurt de coco, xia, quefir de cabra, preparada...
La natura ens ofereix endolcidors naturals per a diabètics, com...
El sabor dolç és el que més adeptes té entre...