Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
L’herba de blat són brots tendres de la llavor de blat que han germinat entre 12 i 15 dies, quan els seus nivells nutritius i minerals estan més elevats.
Es pot prendre en suc o batut, afegir a amanides i cremes i fins i tot barrejar amb iogurt.
Deu el seu intens color verd a un elevadíssim contingut en clorofil·la, concretament un 70%, que té uns beneficis innombrables:
Tingues en compte que no es pot escalfar, ja que a partir de 37ºC es comença a coagular i perd part de les seves propietats.
Té un gust lleugerament amarg i, per atenuar-lo, és aconsellable combinar-la amb greix (crema vegetal, llet de coco, vinagretes) i fins i tot afegir-hi un pessic de sal.
El suc s’obté de l’extracció per pressió dels brots verds o dissolent la pols deshidratada en aigua o en suc.
Hi ha aparells especials -com les espremedores de pressió- per extreure el líquid de l’herba sense que els seus components es vegin afectats, ja que les liquadores elèctriques oxiden la clorofil·la. El suc s’ha de beure acabat d’esprémer o afegir-se a un batut vegetal.
Si la compres en pols et resultarà més fàcil d’incloure a la dieta. Per exemple, afegeix-ne una petita quantitat a un iogurt i barreja-ho amb fruita seca i llavors per equilibrar els gustos. Igualment, pots incorporar-la a una vinagreta per condimentar:
L'amanida és el plat estrella de l'estiu i no has...
Els superaliments són aquells que tenen propietats nutricionals superiors als...
Només necessitaràs dos minuts per preparar un batut de civada...