Hamburguesa de polenta i verdures, recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar plats saludables i vistosos, que podràs preparar de manera senzilla i ràpida. Els hidrats de carboni d’absorció lenta presents en la polenta ajuden a mantenir uns nivells estables de sucre a la sang.
Pela i pica finament les pastanagues, la carbassa i el nap. Pica també l’api i els tomàquets secs, i condimenta-ho amb romaní, pebre vermell dolç, comí i ratlladura de nou moscada. Afegeix-hi les llenties. Remena-ho bé i reserva-ho.
Porta l’aigua a ebullició i afegeix-hi una mica de sal i la polenta en forma de pluja. Ves-ho remenant durant uns quants minuts amb una cullera de fusta, fins que quedi ben espès.
Incorpora la polenta a les verdures i remena-ho fins a obtenir una massa homogènia.
Fes les hamburgueses, cou-les a la planxa amb unes gotes d’oli d’oliva i serveix-les.