Verdures

Guisat de verdures d’arrel

Guisat de verdures d’arrel, fàcil i boníssim, escalfa l’organisme i millora la circulació, ja que les verdures d’arrel són excel·lents purificadores de la sang.

Guisat de verdures d’arrel

Ingredients:

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 200ºC i pela i trosseja el moniato, la carbassa, les pastanagues i l’api-rave.
  2. Col·loca les verdures sobre una safata de forn, impregna-les amb 2 cullerades d’oli d’oliva, farigola i sal, i rosteix-les durant 40 minuts.
  3. Mentre, en una olla gran, escalfa la resta d’oli d’oliva i afegeix-hi la ceba picada, la fulla de llorer i la farina de civada. Barreja-ho, redueix-ho i cuina-ho fins que la ceba estigui translúcida.
  4. Afegeix-hi el concentrat de tomàquet, el tomàquet sencer pelat i el brou vegetal. Porta-ho a ebullició, redueix el foc i deixa-ho coure durant 20 minuts.
  5. Treu les verdures del forn, afegeix-les a la salsa i serveix-les amb julivert picat.
Gaudeix de les nostres receptes amb verdures!

Contingut relacionat

  • Verdures

Nyoquis de carbassa, pesto i tomàquet

Nyoquis de carbassa, pesto i tomàquet, una recepta deliciosa i...

  • Verdures

Pa de motlle de sègol de moniato, kale i alvocat

Pa de motlle de sègol, moniato, kale i alvocat, una...

  • Verdures

Crema de carabassa i pastanaga

Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que...