La magrana aporta un toc dolç que combina molt bé amb l’alvocat i contrasta amb el gust de la ceba. El resultat és un
guacamole amb magrana, lleugerament cruixent i refrescant, perfecte per picar entre hores o prendre com a aperitiu.
Aquesta recepta te la proposa la food blogger Rocío Montoya, de
Veggie Boggie.
Guacamole amb magrana
Ingredients:
Per al topping:
Elaboració:
- Pica finament la ceba, el tomàquet i l’all. Reserva-ho.
- Pela l’alvocat i treu-li el pinyol. Reserva’l.
- Col·loca tots els ingredients (a excepció del tomàquet i els toppings) a la batedora i processa-ho fins a aconseguir una textura cremosa. En cas que prefereixis que el resultat sigui menys homogeni, pica els ingredients en un morter.
- Afegeix-hi el tomàquet picat, barreja-ho bé i aboca el guacamole en un bol.
- Decora’l amb grans de magrana i coriandre o julivert picat i serveix-lo amb bastonets de pastanaga crua.
Gaudeix amb la nostra proposta de
receptes fàcils.