Tècniques de cuina

Gingebre – Tècniques de cuina

Gingebre, una arrel estupenda per prevenir i combatre refredats.

Gingebre per aromatitzar

  1. Utilitza el ratllador per extreure el suc, on es concentren totes les propietats.
  2. Pressiona la polpa i aboca el suc en un recipient.

Gingebre per infusionar

  1. Ajuda’t d’una cullera per pelar-lo, ja que la part interessant del gingebre està just sota la pell.
  2. Talla-ho en trossos.
  3. Afegeix-lo a una olla amb aigua freda perquè no s’oxid, comença a bullir i deixa-ho infusionar durant 10 minuts.

T’agradat aquest artícle? Troba’n més técniques aquí.

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: cocció xiitake

Com cuinar el xiitake perquè sigui un gran aliat del...

  • Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: pickles

Com fer pickles? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya a encurtir verdures...