Gaspatxo de préssec, una alternativa inspirada en el tradicional gaspatxo, amb aroma d’alfàbrega i un punt de dolçor que dóna el contrapunt exacte al gust del tomàquet.
Gaudeix d’aquesta sopa freda estiuenca que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de
Veggie Boggie!
A nivell nutricional, aquest gaspatxo de préssec destaca pel seu contingut en betacarotens, uns antioxidants molt beneficiosos que l’organisme transforma en vitamina A i contribueix a el bon estat de la pell i la vista. A més, els trossets d’alvocat aporten greixos saludables, així com les llavors de cànem.
Gaspatxo de préssec i alfàbrega
Ingredients:
Ingredients per al topping:
Elaboració:
- Pela i trosseja els préssecs i els tomàquets.
- Posa tots els ingredients a la batedora i processa’ls fins a obtenir un liquat homogeni.
- Afegeix-hi més o menys aigua en funció de la textura desintjada.
- Refreda el gaspatxo de préssec a la nevera i serveix-lo amb els toppings.
Gaudeix amb la nostra col·lecció de
cremes de verdures.