Receptes

Gaspatxo de cireres

Gaudeix d’un refrescant gaspatxo de cireres! Una deliciosa recepta d’aprofitament que combina molt bé amb carn, especialment porc, vedella i caça.

Gaspatxo de cireres - Receptes - Veritas

Gaspatxo de cireres

Amb aquesta recepta podràs fer un refrescant gaspatxo amb els ingredients de tota la vida, als quals s’afegeixen les cireres.

Gràcies al seu sabor dolç, amb un toc d’acidesa, aquesta fruita vermella i suculenta fa que aquest plat tingui un sabor deliciós i especial, a més de potenciar el color vermellós del gaspatxo.

Prova receptes noves i fes aquest gaspatxo de cireres a casa!

Ingredients

Elaboració

  1. Renta i treu el pinyol de les cireres, i renta i trosseja els tomàquets, el cogombre, la ceba i el pebrot.
  2. Col·loca les cireres i les hortalisses en un gerra batedora, incorpora-hi el vinagre, l’oli, una mica d’aigua, i salpebra-ho.
  3. Bat-ho fins a aconseguir la textura desitjada i passa el gaspatxo per un colador o un xinès fins que quedi el més fi possible.
  4. Rectifica’l de sal i deixa’l refredar a la nevera.

¿T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més receptes.

Contingut relacionat

  • Receptes

Crema de maduixots i xia

Si tens maduixots a casa i alguns comencen a estar...

  • Receptes

Crema de llenties i espinacs

No deixis de tastar aquesta crema de llenties i espinacs...