Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar en família, ja que nens i xocolata formen una parella inseparable des de fa segles.
Galetes sense gluten amb gotes de xocolata
A banda de ser deliciós, el cacau és una bona font d’energia, minerals i polifenols, uns antioxidants naturals molt beneficiosos.
Les galetes amb gotes de xocolata són molt fàcils de preparar, i els petits les trobaran tan irresistibles que hauràs d’amagar-les…
Ingredients
- 60 gr de gotes de xocolata per posar al forn
- 150 gr de farina de panificació sense gluten
- 100 gr de sucre de canya
- 75 gr de mantega
- 1 ou
Elaboració
- Deixa la mantega fora de la nevera fins que s’estovi i passa el sucre per un molinet fins a convertir-lo en sucre de llustre.
- El nen pot encarregar-se de batre la mantega amb les varetes, fins a formar una pasta. Gradualment, mentre el nen continua batent, afegeix el sucre a la mantega fins que n’obtinguis una crema fina. A continuació, posa-hi l’ou mentre hi vas afegint la farina i, finalment, incorpora les gotes de xocolata.
- Quan la massa estigui a punt, enfarina la taula i forma una bola. Si la massa té una textura massa tova, embolica-la en paper film i deixa que reposi a la nevera durant uns minuts perquè guanyi consistència. Quan tingui la fermesa adequada, el teu fill ja pot fer boletes amb les mans.
- Col·loca les boletes en una safata de forn sobre un full de paper de cocció i aixafa-les fins a donar-los forma de galeta. Preescalfa el forn a 170 ºC i enforna les galetes durant 10 minuts.
Recepta proposada per Zealia.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!