Receptes

Galetes fàcils de fer i ecològiques de civada, dàtils i tahina

Aquestes galetes de civada són una opció perfecta per a la tornada al col·le. Endolcides amb dàtils medjoul d’origen nacional i un toc de tahina, són cruixents per fora i tendres per dins. Posa fil a l’agulla! Al cap de 15 minuts gaudiràs d’aquesta exquisidesa casolana!

Galletas fáciles y ecológicas de avena, dátiles y tahini - Recetas - Veritas
Galletas fáciles y ecológicas de avena, dátiles y tahini 2 - Recetas - Veritas
  1. Preescalfa el forn a 180 graus.
  2. Barreja en un bol la tahina, l’aigua, l’oli i el xarop.
  3. En un altre bol lliga la farina, la civada i el bicarbonat.
  4. Combina les dues barreges amb els dàtils picats i després acaba de lligar la massa a mà.
  5. Humiteja’t les mans i ves formant boles. Aixafa-les i distribueix-les en una plata folrada amb paper de forn.
  6. Forneja-les durant 10 minuts fins que es torrin les vores. Espera’t que es refredin i gaudeix-les.

Troba’n més receptes com aquestes aquí.

Contingut relacionat

  • Receptes

Pa de pessic de pastanaga

Pa de pessic de pastanaga, ideal per a celebracions saludables....

  • Receptes

Pizza de fruites amb iogurt

Si busques una forma original i saludable de prendre síndria,...

  • Receptes

Batut probiòtic de plàtan i mango

Batut probiòtic de plàtan i mango, una beguda sabrosa i...

  • Receptes

Crema d’azukis i cacau

Aquesta crema d'azukis i cacau és una proposta casolana per...