El flam de carbassa és una forma exquisida d’utilitzar aquesta verdura per receptes dolces. Té un elevat nivell d’antioxidants que prevenen l’envelliment i retarden l’oxidació de les cèl·lules provocada pels radicals lliures.
Flam de carbassa
Ingredients
- 1kg de carabassa
- 3 ous
- 12c de xarop d’atzavara
- 1 got de llet o de beguda vegetal
- 1 got d’aigua
- 1 pessic de nou moscada
- Sal
- Fruita seca
Preparació
- Preescalfa el forn a 180ºC. Seguidament, pela i talla la carabassa a trossos no gaire grossos.
- Bull-la durant 15 minuts, treu-la de l’aigua i deixa que es refredi.
- Bat els ous en un recipient, afegeix el xarop d’atzavara, la nou moscada i, finalment, la llet o beguda vegetal.
- Aixafa la verdura amb la forquilla, afegeix-la a la crema anterior i barreja-ho bé.
- Aboca la massa en un motlle i enforna-ho durant 30 minuts, vigilant la cocció.
- Deixa-ho refredar, desemmotlla-ho i decora-ho amb nous, ametlles o avellanes.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
T’agradat aquest artícle? Troba més receptes aquí.