Receptes

Filet de vedella amb salsa de maduixes

Sempre relacionem les maduixes amb les receptes dolces, però realment poden ser molt més versàtils. La combinació de maduixes i carn vermella és espectacular perquè la dolçor d’aquesta fruita aporta un sabor suau que encaixa a la perfecció amb el gust intens de la carn. Gaudeix d’aquest filet de vedella amb salsa de maduixes!

Filet de vedella amb salsa de maduixes - Veritas

Filet de vedella amb salsa de maduixes

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pica el porro i sofregeix-lo a foc mitjà a la paella amb una miqueta d’aigua.
  2. Agafa les maduixes i talla-les a dauets. Guarda’n un parell per a la decoració del plat en el moment de servir.
  3. Afegeix les maduixes tallades a daus a la paella, tapa-ho i deixa-ho cuinar.
  4. Quan estiguin pràcticament a punt, afegeix-hi la salsa de soja (o el vi negre), abaixa el foc i salpebra-ho.
  5. Aboca la salsa en un got mesurador i tritura-la bé.
  6. En una planxa cuina a foc alt el filet, marcant-lo per les dues cares, i fes-lo al punt que t’agradi.
  7. Talla les maduixes sobrants a làmines i daura-les a la paella. Pots afegir-hi  una mica de mel perquè quedin caramel·litzades.
  8. En el moment de servir, posa un parell de cullerades de la salsa a la base del plat i el filet de vedella damunt. En un costat, col·loca les maduixes laminades.

Recepta creada per Anna Torelló.

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix-ne més.

Contingut relacionat

  • Receptes

Maduixes ecològiques – Estudis

Les maduixes ecològiques es conreen sense pesticides ni substàncies químiques....

  • Receptes

Les maduixes ecològiques tenen un potencial anti-cancerígen

Les maduixes ecològiques tenen un potencial anti-cancerigen molt més gran...

  • Receptes

Amanida de maduixes amb sal d’herbes

Amanida de maduixes, perfecta per al bon temps, ja sigui...

  • Receptes

Els maduixots a la teva cuina

Els maduixots són més grossos, més vermells i de gust...