Postres
Figues amb xocolata calenta
Figues amb xocolata! Una dolça recepta molt fàcil de fer .
Les figues són una deliciosa fruita de temporada, que comença a arribar a les nostres botigues a finals d’agost, principis de setembre. Les nostres figues es conreen a Alguaire, Lleida, i són de la varietat Coll de Dama.
En aquesta recepta, te les proposem amb xocolata; un ingredient que té mes propietats beneficioses com més alt és el seu índex de cacau. Així, quan la proporció de cacau és propera o superior al 70%, conté una gran quantitat d’antioxidants, magnesi i fòsfor.

Figues amb xocolata calenta
Ingredients:
- 4 figues grans o bé 8 petites
- 100 g de xocolata negra
- 1 canotet de vainilla
- 1 canotet de canela
- 2 estrelles de anís
- 4 c de sucre de canya integral
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga en línia de Veritas.
Elaboració:
- Escalfa mig litre d’aigua amb el sucre, la vainilla, la canyella i l’anis estrellat. Deixa que bulli a foc lent durant 5 minuts, remenant constantment.
- Tot seguit, incorpora-hi les figues i deixa-les al foc 5 minuts més.
- Escorre-les amb una escumadora i col·loca-les en un plat. Serveix.
- Talla la xocolata a trossos petits, posa-la en un cassó juntament que has reservat i fon-la a foc lent sense deixar de remenar.
- Un cop fosa la xocolata, cobreix la fruita i serveix-la inmediatament.
Descobreix més receptes