
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Quan la tardor s’instal·la, el cos demana plats càlids, especiats i plens de gust. Aquesta recepta combina dues elaboracions delicioses: falàfels verds farcits d’herbes fresques sobre una base de shakshuka casolana amb tomàquet, pebrot amb un toc spicy i una salsa de tahina que ho relliga tot.
Una proposta nutritiva i versàtil, perfecta per preparar en quantitat i muntar en plat, en pita o en bol durant la setmana.
Per a 2-3 persones
40 minuts
Dificultat: Fàcil

Xef Christopher Wilson – El Brasas
Comença la temporada de pomes, plenes de vitamines i fibra...
En aquesta època de l’any aposta per l’alimentació ecològica amb...
A Veritas t’oferim una deliciosa manera de celebrar la temporada:...
Ah, com ens agrada la tardor a Edgard & Cooper!...
Encara que per fora es pugui assemblar al sushi, el...