Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet, combina l’atractiu de la pasta amb els beneficis nutricionals dels llegums. La salsa de tomàquet casolana els aporta un suplement extra de calci i potassi, dos minerals imprescindibles, ja que el segon evita la pèrdua del primer.
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet
Ingredients:
250 g de espirals de llenties vermelles Lazzaretti
Renta els tomàquets, pela’ls, talla’ls a quarts i reserva’ls.
En una olla gran col·loca els tomàquets, l’oli, la sal, la panela i el pebre negre. Barreja tots els ingredients, tapa i deixa que cogui a foc molt lent durant 1 hora i mitja o 2.
Bull la pasta de llenties vermelles al dente, en abundant aigua amb sal, passa-la per un colador i s’escorre-la.
Un cop escorreguda, barreja els espirals amb la salsa de tomàquet casolana, escampa-hi el formatge parmesà i afegeix-hi unes quantes fulles d’alfàbrega.
Contingut relacionat
Pasta
Amanida de pasta
Rica en carbohidrats, la pasta és un dels aliments preferits...
Pasta
Macarrons amb tempeh
El tempeh conté proteïnes de gran valor biològic i és,...
Pasta
Crema de llenties vermelles – Fastgood
Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...