Una recepta molt completa i saludable realment senzilla de preparar. En pocs passos obtindràs una nutritiva, apetitosa i refrescant ensalada russa de quinoa amb un alt contingut en proteïnes, ferro i antioxidants.
Ensalada russa de quinoa amb amaniment d’hummus
Ingredients:
- 2 gotets de quinoa
- 1 terrina de hummus
- 400 g de tomàquet cirerol
- 1/2 ceba tendra
- 1 llauna petita de bonítol en oli d’oliva
- Fulles verdes al gust (ruca, créixens, alfàbrega…)
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
Elaboració:
- Cou la quinoa en aigua amb sal i reserva-la.
- Trosseja la ceba tendra a la juliana i renta els tomàquets i talla’ls per la meitat.
- En una safata de forn col·loca els tomàquets i la ceba tendra, assaona-ho i rega-ho amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra, rosteix-ho a 180 °C durant 30 minuts i deixa-ho refredar.
- En una safata d’amanida barreja la quinoa amb l’hummus i afegeix-hi les fulles verdes, els tomàquets rostits i el bonítol esmicolat.
- Pots servir l’ensalada russa freda o a temperatura ambient.
Gaudeix d’aquesta preparació que ens ofereix la food blogger Laura Because.
Gaudeix d’altres receptes amb cereals.