Prepara la clàssica amanida caprese, però en versió vegana. Per aconseguir-ho, substituïm la mozzarella tradicional per un formatge vegà que et sorprendrà per la seva textura. Gaudeix d’aquesta amanida caprese !
El tomàquet és un aliment que es recomana menjar ecològic perquè evites introduir pesticides a l’organisme, presents a la pell. A més, segons diferents estudis, els tomàquets ecològics són més nutritius que els no ecològics i també tenen més compostos polifenòlics.
Els formatges vegetals s’elaboren a base d’oli de coco o fruita seca, i a través de diferents processos d’elaboració i espècies. Alguns es distingeixen amb textures i aromes particulars mentre que d’altres pretenen imitar les característiques organolèptiques dels formatges tradicionals a base de llet (ratllat, en rodanxes, mozzarella, etc.).
Amanida caprese vegana
Ingredients:
2 tomates de ensalada
1 cucharada sopera de orégano seco
6 hojas de albahaca fresca
1 cucharada sopera de aceite de oliva virgen extra
Sal
1 bolita de mozzarella vegana
Pimienta
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta amanida a la botiga en línia de Veritas.
Com s’elabora l’amanida caprese vegana?
Talla els tomàquets a rodanxes i col·loca’ls en un plat pla.
Talla la mozzarella a rodanxes i posa una rodanxa a cada tomàquet. Afegeix-hi una fulla d’alfàbrega.
Finalment, amaneix-ho amb oli, orenga, sal i pebre.
Gaudeix d’aquesta recepta d’amanida que et proposa FastGood.