Vegà

Amanida caprese vegana

Prepara la clàssica amanida caprese, però en versió vegana. Per aconseguir-ho, substituïm la mozzarella tradicional per un formatge vegà que et sorprendrà per la seva textura. Gaudeix d’aquesta amanida caprese !

El tomàquet és un aliment que es recomana menjar ecològic perquè evites introduir pesticides a l’organisme, presents a la pell. A més, segons diferents estudis, els tomàquets ecològics són més nutritius que els no ecològics i també tenen més compostos polifenòlics.

Els formatges vegetals s’elaboren a base d’oli de coco o fruita seca, i a través de diferents processos d’elaboració i espècies. Alguns es distingeixen amb textures i aromes particulars mentre que d’altres pretenen imitar les característiques organolèptiques dels formatges tradicionals a base de llet (ratllat, en rodanxes, mozzarella, etc.).

Ensalada caprese vegana - Recetas - Veritas

Amanida caprese vegana

Ingredients:

  • 2 tomates de ensalada
  • 1 cucharada sopera de orégano seco
  • 6 hojas de albahaca fresca
  • 1 cucharada sopera de aceite de oliva virgen extra
  • Sal
  • 1 bolita de mozzarella vegana
  • Pimienta

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta amanida a la botiga en línia de Veritas.

Com s’elabora l’amanida caprese vegana? 

  1. Talla els tomàquets a rodanxes i col·loca’ls en un plat pla.
  2. Talla la mozzarella a rodanxes i posa una rodanxa a cada tomàquet. Afegeix-hi una fulla d’alfàbrega.
  3. Finalment, amaneix-ho amb oli, orenga, sal i pebre.


Gaudeix d’aquesta recepta d’amanida que et proposa FastGood.

Descobreix la nostra col·lecció d’amanides.

Contingut relacionat

  • Vegà

Crema de tomàquet amb pinyons i tàperes

Crema de tomàquet amb pinyons i tàperes, un plat lleuger...

  • Vegà

Torrades amb paté vegetal i tomàquets rostits

Lleuger, suau, cremós i saborós. Així és aquest paté vegetal...

  • Vegà

Amanida mediterrània

Amanida mediterrània, un entrant lleuger i refrescant amb el búrgul...