Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
El sabor dolç és el que més adeptes té entre la gent i també és el que va més lligat a les emocions. Sabem que el sucre refinat no és gens aconsellable, però, llavors, amb quin endolcidor ens quedem?
El més recomanable és endolcir amb melasses de cereals, estèvia, xarop d’atzavara o saba d’auró. Estaràs més actiu, tant físicament com mentalment, i evitaràs possibles problemes de salut.
Com al sucre refinat se li ha eliminat l’aigua, els minerals, les vitamines i els oligoelements vitals per efectuar la combustió, quan hem de metabolitzar, l’organisme extreu d’altres fonts els elements nutritius que li falten. Aquestes fonts poden ser els altres aliments presents en el mateix menjar o bé els teixits del cos. Per aquest motiu, quan mengem sucre refinat, perdem vitamines del grup B, calci, fòsfor, ferro i altres elements nutritius que surten directament de les nostres reserves.
Per endolcir el te, el cafè, les postres o els pastissos, pots recórrer a certs productes que consumits amb moderació no perjudiquen, enriqueixen la dieta i s’assimilen més lentament que el sucre.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!