Fàcils

Dip de menta i alvocat

Aquest dip de menta i alvocat resulta una salsa molt cremosa per sucar, que gràcies a la seva suculència i frescor és l’acompanyant perfecta d’amanides, verdura, carn, etc. Pots fer-la amb formatge feta o utilitzar al seu lloc llevat nutricional si prefereixes la versió vegana.

Aquesta recepta te la proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.

Dip de menta i alvocat - Receptes - Veritas

Dip de menta i alvocat

Ingredients:

  • 2 alvocats madurs
  • 150 g de cigrons cuits
  • 1/2 llimona
  • 10 anacards crus
  • 1 grapat de fulles de menta fresca
  • Herbes aromàtiques deshidratades
  • Una cullerada sopera de llevat nutricional
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

  1. Pela els alvocats i treu-los-hi el pinyol. Reserva’ls.
  2. En una paella, salta els cigrons cuits juntament amb les herbes aromàtiques i, una vegada fets, aixafa’ls amb una forquilla. Reserva’ls.
  3. Posa la polpa de l’alvocat en una batedora amb el suc de llimona acaba d’esprémer, els anacards crus, la menta fresca i el llevat nutricional, un rajolí d’oli i tritura-ho molt bé fins a obtenir una crema homogènia.
  4. Si cal, afegeix-hi una mica d’aigua mentre estàs triturant i, per acabar, assaona-ho al gust.
  5. Afegeix a la barreja els cigrons saltats i aixafats. En cas que no t’agradin aixafats, els pots triturar juntament amb la barreja.
  6. Serveix-ho com a dip o salsa per sucar amb crudités o damunt d’unes torrades.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Fàcils

Torrades amb paté vegetal i tomàquets rostits

Lleuger, suau, cremós i saborós. Així és aquest paté vegetal...

  • Fàcils

Hummus de mongetes i crema de cacauet

Dona una volta a l’hummus de tota la vida i...

  • Fàcils

Chutney de mostassa groga, gingebre i dàtils

Aquest chutney amb propietats antiinflamatòries i antivirals estimula les defenses....