Descobreix la nostra barra artesana, un dels nostres grans èxits, gràcies a la seva elaboració artesanal amb ingredients ecològics, la seva crosta cruixent, la molla lleugera i el seu gust tradicional.
Descobreix la nostra barra artesana
És l’única que pesa 280 g, i al igual que la resta dels nostres pans,
la elaborem de manera artesanal: peça a peça, amb farina ecològica i massa mare i amb un repòs de fins a 12 hores propi de la doble fermentació, cosa que li confereix propietats molt saludables.
La fermentació és un procés natural que degrada molècules per transformar-les en altres molècules més simples, de manera que
facilita que el nostre cos assimili millor els nutrients del pa. En realitat, es tracta d’una predigestió i durant aquesta passa una cosa similar al que succeeix en el cas de la germinació. Per exemple, els cereals i els llegums són aliments amb altes concentracions de proteïnes i hidrats de carboni complexos que s’ham de coure bastant temps perquè puguem assimilar-los. En canvi, la fermentació i la germinació en faciliten la digestió i els aporten característiques que no es poden obtenir mitjançant la cocció.
Un altre avantatge de la fermentació és que restaura i conserva la flora intestinal i impideix el creixement de microorganismes patògens i les seves toxines. Això enriqueix el pa de manera notable, ja que produeix vitamines, principalment del grup B i C. I finalment, però no per això menys important, gràcies a aquesta doble fermentació amb massa mare el pa es manté fresc i tendre molt més temps.
La barra artesana és la preferida de molts dels nostres clients que són fidels al Bono artesana, que inclueix 10 barres més una de regal i suposa un estalvi de 15 cèntims per peça.
Gaudeix de totes les varietats que t’oferim:
artesana blanca,
integral, d’espelta i
amb olives. I, prepara entrepans saludables com aquest
bocata calent d’alvocat i pernil amb formatge o de
tempeh, xucrut i rabanets.