A més de ser una gran font d’omega-3, el salmó salvatge aporta proteïnes, vitamines i minerals. Aquest curri queda deliciós amb guarnició d’arròs basmati i si prefereixes una opció més baixa en carbohidrats acompanya’l d’uns espaguetis de carbassó.
Curri de salmó salvatge
Ingredients:
- 1 llauna de llet de coco
- 3 lloms de salmó salvatge
- 1 ceba
- 2 cullerades petites de curri en pols
- 1 tomàquet madur
- Comí
- 1 gra d’all
- Coriandre
- Sal
- Oli d’oliva
Pots trobar tots els ingredients d’aquest curri de salmó salvatge a la botiga online de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat més proper!
Elaboració:
- Ratlla el tomàquet i pica finament l’all i la ceba. Reserva-ho.
- En una paella, escalfa un rajolí d’oli i sofregeix l’all i la ceba. Quan s’hagin daurat, afegeix-hi el curri, un polsim de comí i sal al gust, i barreja-ho bé.
- Incorpora-hi el tomàquet, remena-ho i cou-ho a foc lent uns minuts; aboca-hi la llet de coco, torna-ho a remenar i deixa que es continuï coent a foc lent entre 10 i 15 minuts.
- Col·loca-hi damunt els lloms de salmó i cuina’ls a foc lent dins del curri uns 10 minuts aproximadament, en funció de la textura i el punt de cocció que prefereixis. Tapa la paella perquè no s’evapori massa la salsa.
- Decora-ho amb una mica de coriandre picat i serveix-ho immediatament.
Una recepta ideada per Marina Ribas, professora de cuina saludable, a més d’impulsora de la pàgina web marinaribas.es.
Descobreix més receptes.