Receptes

Curri de salmó salvatge

A més de ser una gran font d’omega-3, el salmó salvatge aporta proteïnes, vitamines i minerals. Aquest curri queda deliciós amb guarnició d’arròs basmati i si prefereixes una opció més baixa en carbohidrats acompanya’l d’uns espaguetis de carbassó.

Curri de salmó salvatge - Receptes - Veritas

Curri de salmó salvatge

Ingredients:

  • 1 llauna de llet de coco
  • 3 lloms de salmó salvatge
  • 1 ceba
  • 2 cullerades petites de curri en pols
  • 1 tomàquet madur
  • Comí
  • 1 gra d’all
  • Coriandre
  • Sal
  • Oli d’oliva

Pots trobar tots els ingredients d’aquest curri de salmó salvatge a la botiga online de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat més proper!

Elaboració:

  1. Ratlla el tomàquet i pica finament l’all i la ceba. Reserva-ho.
  2. En una paella, escalfa un rajolí d’oli i sofregeix l’all i la ceba. Quan s’hagin daurat, afegeix-hi el curri, un polsim de comí i sal al gust, i barreja-ho bé.
  3. Incorpora-hi el tomàquet, remena-ho i cou-ho a foc lent uns minuts; aboca-hi la llet de coco, torna-ho a remenar i deixa que es continuï coent a foc lent entre 10 i 15 minuts.
  4. Col·loca-hi damunt els lloms de salmó i cuina’ls a foc lent dins del curri uns 10 minuts aproximadament, en funció de la textura i el punt de cocció que prefereixis. Tapa la paella perquè no s’evapori massa la salsa.
  5. Decora-ho amb una mica de coriandre picat i serveix-ho immediatament.

Una recepta ideada per Marina Ribas, professora de cuina saludable, a més d’impulsora de la pàgina web marinaribas.es.

Descobreix més receptes.

Contingut relacionat

  • Receptes

Consells per a una alimentació sostenible

És hora d’avançar cap a una alimentació sostenible i saludable,...

  • Receptes

Timbal de salmó fumat amb chutney de mango

Timbal de salmó fumat, una recepta molt festiva que sorprèn...

  • Receptes

Bacallà al forn amb crosta d’allonesa

Bacallà al forn amb crosta d'allonesa, una recepta molt nutritiva...