VIDEO
Unes originals croquetes de mill i remolatxa. El mill és un cereal de gra petit que, a més de ser ric en ferro i no tenir gluten, és molt fàcil de coure. I, gràcies a la seva textura, captura a la perfecció el gust i l’aroma dels ingredients amb els quals es combina.
Croquetes de mill i remolatxa
Ingredients:
Per a l’arrebossat
Per a la salsa:
Elaboració:
Renta el mill i posa’l a coure amb l’aigua i una mica de sal, fins que el líquid es consumeixi.
Pica les cebes ben fines i sofregeix-les en una paella amb una mica d’oli fins que estiguin translúcides. Reserva-les.
Pela i ratlla la remolatxa. Reserva-la.
Prepara la salsa barrejant bé els ingredients. Reserva-la.
Quan el mill esigui bullit, afegeix-lo a la ceba juntament amb la remolatxa ratllada i remena-ho fins que es barrej tot.
Afegeix la resta d’ingredients de les croquetes, rectifica de sal o espècies i dona forma a les croquetes amb les mans.
en un bol, barreja la farina de cigrons i una mica d’aigua, fins a aconseguir una textura similar a la de l’ou.
Banya les croquetes en el preparat anterior, arrebossa-les amb pa ratllat i fregeix-les en una paella en oli ben calent fins que estiguin daurades.
Descobreix les nostres propostes de
receptes amb base de cereals : arròs, quinoa, fajol, etc.