Cereals

Croquetes de mill

Croquetes de mill, una recepta estupenda per introduir aquest magnífic cereal a la dieta. El mill, a més de destacar per la seva riquesa nutricional i la seva gran vitalitat, no conté gluten i és apte per a celíacs.

Croquetes de mill - Veritas

Croquetes de mill

El mill és un cereal poc conegut en la cuina mediterrània, però que aporta proteïnes i fibra a la nostra dieta. A més, és un cereal amb el qual es poden fer nombroses receptes sense gluten.

Ingredients:

Preparació:

  1. Trosseja molt finament la ceba i daura-la amb una mica d’oli d’oliva i una mica de sal marina. Fes-ho sense tapa i a foc lent durant 10 minuts.
  2. Afegeix-hi el mill (prèviament rentat i escorregut), la fulla de llorer, un litre d’aigua i una mica de sal marina.
  3. Tapa-hi i deixa-ho coure a foc lent una mitja hora.
  4. Pica el julivert i afegeix-lo, juntament amb les tàperes, al mill cuit. Deixa-ho refredar.
  5. Agafa petites quantitats de mill i dóna-hi forma de croquetes, procurant que quedin ben compactes a l’interior.
  6. Les pots servir així mateix o passades per la planxa uns minuts.

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix-ne més.

Contingut relacionat

  • Cereals

Tècniques de cuina: cocció mill

La cocció del mill El mill, un cereal molt energètic,...

  • Cereals

Pastís de mill i tonyina

Pastís de mill i tonyina, recomanat per la ecoxef Mireia...