Hi ha qui diu que la coliflor és avorrida. És cert que una coliflor bullida potser no és el més interessant del món, però si la cuinem d’una forma divertida, podem fer-la brillar. És el cas d’aquesta recepta de crispetes de coliflor saboroses i especiades, cruixents per fora i suculentes per dins. Prepara-la als teus familiars, coneguts o amics: els encantarà!
Barreja la beguda de soja amb el suc d’una llimona i un pessic de sal i deixa-ho reposar 5 minuts perquè es talli. Una vegada hagi passat el temps, remena-ho i reserva-ho.
Amb un processador d’aliments tritura uns segons els corn flakes fins a aconseguir una farina gruixuda amb trossets; és important que no quedi molt fina.
Passa la farina de corn flakes a un bol, afegeix-hi les espècies i la farina de cigrons i reserva-ho.
Separa els arbrets de la coliflor intentant que es puguin menjar d’una mossegada.
Passa’ls per la mescla que has fet amb la beguda de soja i la llimona i després per la mescla de corn flakes.
Estén-los sobre una safata de forn amb paper sulfurat, ruixa’ls amb una mica d’oli d’oliva i enforna’ls a 200 °C durant uns 15-20 minuts. També els pots fregir en oli o en una fregidora d’aire.
Crema vegetal:
Barreja tots els ingredients en un bol fins a aconseguir una crema llisa.
Posa-la al punt de sal i pebre i serveix-la amb les crispetes de coliflor acabades de fer.Crispetes de coliflor
Text: Christopher Wilson, xef de cuina plant-based @el__brasas.
T’ha agradat està recepta? Descobreix aquí moltes més.
Contingut relacionat
Vegà
Fonoll i coliflor amb salsa de taronja
Fonoll i coliflor amb salsa de taronja, una recepta fàcil...
Vegà
Coliflor gratinada amb salsa de tomàquet
Coliflor gratinada, una recepta rica en proteïna vegetal que combina...
Vegà
Pizza amb base de coliflor
Arriba el cap de setmana i a tots ens ve...
Vegà
Crema de verdures
Senzilla i saborosa, aquesta crema de verdures va genial els...