Cremes de verdures

Crema verda d’estiu

Crema verda d’estiu amb espinacs, pebrot, carabassó… Les verdures aporten clorofil·la, vitamines i minerals, especialment ferro, que s’absorbirà millor gràcies a la vitamina C de la llimona. I, la poma aportarà un gust final lleugerament dolç.

Aquesta recepta te la proposa Rocío Graves.

Crema verda d'estiu - Receptes - Veritas

Crema verda d’estiu

Ingredients:

  • 125 g de postre de coco natural
  • 100 g de fulles d’espinacs
  • 100 ml d’aigua mineral
  • 1 poma verda
  • 1 cogombre
  • 1/2 carabassó
  • Germinats al gust
  • 10 fulles de menta fresca
  • 3 cullerades soperes de suc de llimona espremuda
  • 2 cullerades soperes de llavors de cànem pel·lades
  • 1 cullerada sopera de tahina blanca
  • 1 cullerada petita d’all granulat
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

  1. Posa les fulles d’espinacs, la poma sense pinyol, el cogombre, el carbassó, la menta, les llavors de cànem, la tahina, l’all en pols, el suc de llimona i l’aigua mineral al tassó de la batedora.
  2. Tritura a màxima velocitat entre 40 i 60 segons fins a aconseguir una consistència totalment homogènia i cremosa.
  3. Aboca la crema en un tàper de cidre i deixa-la mitja hora a la nevera.
  4. Serveix-la en bols fondos, juntament amb dues cullerades soperes de postre de coco natural, un grapadet dels germinats que t’agradin més, un rajolí d’oli d’oliva i els teus crackers preferits.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Crema freda de tomàquet

Crema freda de tomàquet! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi...

  • Cremes de verdures

Crema freda de carabassó, anacards i clorel·la

La ecoxef Mireia Anglada ha preparat una crema freda de...

  • Cremes de verdures

Amanida de wakame, tempeh i germinats

Amanida de wakame, tempeh i germinats, preparada per la foodblogger Tere...