Crema verda d’estiu amb espinacs, pebrot, carabassó… Les verdures aporten clorofil·la, vitamines i minerals, especialment ferro, que s’absorbirà millor gràcies a la vitamina C de la llimona. I, la poma aportarà un gust final lleugerament dolç.
Aquesta recepta te la proposa Rocío Graves.
Crema verda d’estiu
Ingredients:
- 125 g de postre de coco natural
- 100 g de fulles d’espinacs
- 100 ml d’aigua mineral
- 1 poma verda
- 1 cogombre
- 1/2 carabassó
- Germinats al gust
- 10 fulles de menta fresca
- 3 cullerades soperes de suc de llimona espremuda
- 2 cullerades soperes de llavors de cànem pel·lades
- 1 cullerada sopera de tahina blanca
- 1 cullerada petita d’all granulat
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Posa les fulles d’espinacs, la poma sense pinyol, el cogombre, el carbassó, la menta, les llavors de cànem, la tahina, l’all en pols, el suc de llimona i l’aigua mineral al tassó de la batedora.
- Tritura a màxima velocitat entre 40 i 60 segons fins a aconseguir una consistència totalment homogènia i cremosa.
- Aboca la crema en un tàper de cidre i deixa-la mitja hora a la nevera.
- Serveix-la en bols fondos, juntament amb dues cullerades soperes de postre de coco natural, un grapadet dels germinats que t’agradin més, un rajolí d’oli d’oliva i els teus crackers preferits.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!