La ecoxef Mireia Anglada ha preparat una crema freda de carabassó, anacards i clorela. L’alga clorela és l’aliment amb més percentatge de clorofil·la del planeta.
Ingredients
- 1L de beguda d’arròs
- 50gr d’anacards
- 2 carabassons
- 1 porro
- Espinacs frescos
- 1cs de alga clorel¨ña
- Alga wakame
- 2c de ghee (es pot substituir per oli d’oliva)
- Oli d’oliva verge extra
- Sal marina
Elaboració
- Posa a hidratar els anacards en la beguda d’arròs un mínim de dues hores.
- Escalfa el ghee i salta el porro trossejat fins que quedi translúcid. Intenta que no agafi color, ja que podria amargar la crema.
- A continuació, afegeix-hi els carabassons tallats a rodanxes fines. Remena’ls perquè s’impregnin del greix i cobreix-los amb la beguda i els anacards. Deixa-ho coure i tapa-ho (perquè no s’evapori el líquid), fins que el carabassó estigui cuit.
- Tritura i rectifica de sal i líquid, si cal.
- Quan la crema s’hagi refredat, afegeix l’alga clorel·la i remena bé fins a obtenir un color verd intens.
- Serveix la crema freda amb els espinacs frescos i l’alga wakame, que hauràs fregit prèviament.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!