Crema dolça de moniato i poma, un plat ideal per prendre a la nit, ja que el moniato conté triptòfan, un aminoàcid que ajuda a agafar el son i propicia la relaxació. La seva dolçor contrasta amb el toc refrescant de la poma, mentre que el gingebre i la canyella doten la recepta dels seus matisos característics.
Aquesta deliciosa recepta te la proposa la food blogger Rocío Montoya, de
Veggie Boggie.
Crema dolça de moniato i poma
Ingredients:
Per al topping:
Elaboració:
- Pela i talla el moniato en daus o rodanxes.
- Renta i trosseja la poma.
- Col·loca els dos ingredients en una safata apta per a forn i enforna-la durant 25-30 minuts a 180 °C.
- Treu del forn la poma i el moniato i posa’ls a la gerra de la batedora. Afegeix-hi la resta d’ingredients i processa-ho fins a obtenir una crema homogènia.
- Serveix la crema calenta i decora-la amb els toppings.
Gaudeix de la nostra col·lecció de
dolços saludables.