Renta i trosseja el porro, les patates i la kale o els espinacs. Reserva-ho.
En una cassola, escalga un parell de cullerades d’oli d’oliva i sofregeix el porro juntament amb el gra d’all pelat.
Quan estigui daurat, incorpora-hi la coliflor i les patates, salpebra-ho al gust, aboca-hi un raig de vi blanc i cou-ho fins que es redueixi l’alcohol.
Cobreix les verdures amb aigua i cou-ho a foc mitjà durant mitja hora.
Passat aquest temps, tira-hi un grapat generós de kale o espinacs i cou-ho 10 minuts més.
Bat-ho bé, rectifica-ho de sal i pebre, si cal, i especia-ho al gust amb nou moscada acabada de ratllar. Si vols aportar-hi un extra de cremositat, afegeix-hi una mica de iogurt natural sense edulcorar o nata vegetal.
Serveix la crema amb llavors de cànem.
Contingut relacionat
Cremes de verdures
Crema de llombarda i xirivia
Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant...
Cremes de verdures
Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní
L'estrella de la recepta és, sens dubte, l'api-rave, una hortalissa...
Cremes de verdures
Crema de carabassa i pastanaga
Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que...
Cremes de verdures
Crema de porro, carbassó i bròcoli
Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer...