Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer i perfecte per a aquests dies en què es nota el fred. Aquesta deliciosa recepta és de la foodblogger Alba Niubo.
El porro, el carabassó i el bròcoli són verdures molt nutritives que contenen moltes vitamines i antioxidants molt beneficiosos per a la nostra salut.
Gaudeix d’aquesta crema de verdures!
Crema de porro, carbassó i bròcoli
Ingredients:
- 1 porro
- 1/2 carbassó
- 6 arbrets de bròcoli
- 1/2 magrana
- 1 grapat d’ametlles torrades
- 1 branca de coriandre
- Llet de coco
- Comí
- Pebre
- Oli d’oliva verge
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Renta el porro i el carbassó i trosseja’ls. Reserva-ho.
- Pica les ametlles i el coriandre. Reserva-ho.
- Sofregeix el porro amb una mica d’oli en una olla, incorpora-hi el bròcoli i continua la cocció. Finalment, afegeix-hi el carbassó i cou-lo fins que comenci a estar tou.
- Afegeix aigua per cobrir les verdures i deixa que bullin durant 15 minuts.
- Tritura-ho fins a obtenir una textura cremosa i serveix-ho amb una cullerada de crema de coco per damunt. Després empolvora-ho amb ametlles picades, grans de magrana i coriandre.
Gaudeix de la nostra proposta de cremes de verdures.