Cremes de verdures

Crema de porro, carbassó i bròcoli

Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer i perfecte per a aquests dies en què es nota el fred. Aquesta deliciosa recepta és de la foodblogger Alba Niubo.

El porro, el carabassó i el bròcoli són verdures molt nutritives que contenen moltes vitamines i antioxidants molt beneficiosos per a la nostra salut.

Gaudeix d’aquesta crema de verdures!

Crema de porro, carbassó i bròcoli - Receptes - Veritas

Crema de porro, carbassó i bròcoli

Ingredients:

  • 1 porro
  • 1/2 carbassó
  • 6 arbrets de bròcoli
  • 1/2 magrana
  • 1 grapat d’ametlles torrades
  • 1 branca de coriandre
  • Llet de coco
  • Comí
  • Pebre
  • Oli d’oliva verge

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Renta el porro i el carbassó i trosseja’ls. Reserva-ho.
  2. Pica les ametlles i el coriandre. Reserva-ho.
  3. Sofregeix el porro amb una mica d’oli en una olla, incorpora-hi el bròcoli i continua la cocció. Finalment, afegeix-hi el carbassó i cou-lo fins que comenci a estar tou.
  4. Afegeix aigua per cobrir les verdures i deixa que bullin durant 15 minuts.
  5. Tritura-ho fins a obtenir una textura cremosa i serveix-ho amb una cullerada de crema de coco per damunt. Després empolvora-ho amb ametlles picades, grans de magrana i coriandre.

Gaudeix de la nostra proposta de cremes de verdures.

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Crema de carabassa i coco al curri – FastGood

Crema de carabassa i coco al curri, una recepta reconfortant...

  • Cremes de verdures

Crema de verdures amb fajol

Crema de verdures amb fajol, un pseudocereal lliure de gluten, que...