Crema de piquillos i albergínies, una combinació ideal que ens proposa la foodblogger Laura Because.
L’albergínia és lleugera, digestiva i capaç de mantenir a ratlla el colesterol; el pebrot és ric en vitamines i licopè, un poderós antioxidant que prevé les malalties cardiovasculars. Dues joies de la cuina mediterrània que unides donen lloc a una recepta deliciosa i molt saludable.
Crema de piquillos i albergínies
Ingrediente:
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 180 °C i rosteix les albergínies amb pell durant una hora. Una vegada rostides, retira la polpa i reserva-la.
- Pela el tomàquet i treu-li les llavors. Reserva’l.
- Pica la ceba a la juliana, posa-la en una paella a foc mitjà amb oli d’oliva i sofregeix-la uns 20 minuts aproximadament fins que estigui daurada.
- Incorpora-hi la polpa de les albergínies i els piquillos i ofega-ho uns minuts.
- Posa a la gerra de la batedora les verdures i el tomàquet, assaona-ho al gust i bat-ho bé.
- Serveix la crema tèbia i decora cada plat amb una cullerada de iogurt i una altra de llavors de cànem per damunt.
Gaudeix amb la nostra col·lecció de
cremes de verdures.