
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Cada cop són més les persones que decideixen reduir el consum de proteïna animal, i això fa que hagin de buscar alternatives vegetals a la carn, peix, ous o altres aliments proteics per assegurar-se d’arribar als requisits de proteïna diaris, com ara la soja texturitzada.
Si vols introduir la soja texturitzada a la teva dieta, comença per la soia texturada fina. La seva textura resulta més agradable i és més fàcil d’assaonar i combinar en els teus plats. Descobreix com incorporar-la a la teva alimentació amb els consells de la dietista-nutricionista Anna Torelló – @thehappyavocadooo.
La soja texturitzada és una font de proteïnes d’origen vegetal. Aproximadament la meitat de la seva composició nutricional correspon a aquest macronutrient, que es tradueix en uns 50 grams de proteïna per cada 100 grams de producte. Això la converteix una opció molt interessant per a persones veganes, vegetarianes o que vulguin reduir el consum de proteïna animal.
S’obté a partir de les faves de soja, que són sotmeses a un procés d’extrusió fins a aconseguir aquesta forma i textura. Primer se n’extreu l’oli i després es deshidrata. Aquesta farina de soja passa per un seguit de processos —alta temperatura, pressió, texturització i deshidratació— que donen com a resultat un producte que a primera vista s’assembla a unes migas, cotnes o bocins de pa sec.
En general, n’hi ha de mides diferents: de més gruixudes o de més fines. Tenen un gust força neutre, així que pots combinar-les amb altres aliments i condimentar-les.
La que trobem al supermercat està deshidratada, així que, per consumir-la, necessites rehidratar-la. La pots deixar 15 minuts en aigua, utilitzant el doble d’aigua que de soja, tot i que t’aconsellem que la hidratis amb les verdures o amb la salsa que preparis: així no només aconseguiràs rehidratar-la, sinó que anirà agafant-ne el gust i el resultat serà deliciós.