Verdures
Ceviche de verdures
Ceviche de verdures! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.
Una de les principals característiques dels cigrons és la seva gran riquesa en lecitina, un greix saludable molt important per controlar el colesterol i els triglicèrids.
Ingredients:
- 50gr de cigrons cuits
- 1/4 de fonoll
- 1 flor de bròquil
- 4-5 cirerols pera
- 1 punta de col llombarda
- 1/2 pastanaga
- 1 nap rodó
- 1/2 carxofa
- 1 grapat de pèsols
- 1/2 remolatxa
- 1 flor de coliflor
- 1/2 carabassó
- Suc de 2 llimones
- Caiena en pols
- Pebre
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Talla per la meitat els cirerols, en trossos petits la carxofa, les flors de coliflor i el bròquil, i lamina el fonoll, la col llombarda, la pastanaga, el nap rodó, la remolatxa i el carabassó.
- Col·loca les verdures en un bol metàl·lic, afegeix els pèsols i esprem-hi les llimones per sobre.
- Incorpora una cullerada sopera de cigrons cuits i remena.
- Amaneix-ho amb sal, pebre, caiena i oli d’oliva. Ja pots gaudir del teu ceviche de verdures.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
T’agradat aquesta recepta? Troba’n més aquí.