Postres
Cassoletes de llimona i agar- agar
La recepta dela setmana… Cassoletes de llimona i agar-agar, proposada per la ecoxef Mireia Anglada.
L’agar-agar és un aliment molt ric en fibra, i per això ajuda a regular el trànsit intestinal de manera suau.

Ingredients per a la base de la massa sablée:
- 80gr de farina de fajol
- 80gr de farina de blat de moro
- 80gr de ametlla molta
- 40gr de sucre panela o integral
- 6gr de lli acabat de triturar fi
- 120ml d’oli de coco
- 60ml de xarop d’atzavara
- 20ml d’aigua
- Sal
Per al farciment:
- 120ml de suc de taronja
- 100ml de beguda vegetal d’ametlla
- 80ml de suc de llimona
- 70ml de xarop d’atzavara
- 30gr de pasta pura d’ametlla
- 15gr de kuzdú
- 3gr d’agar-agar
- 1cp de ratlladura de llimona
- Gerds al gust
Elaboració
- Barreja en un bol el fajol, la farina de blat de moro, l’ametlla molta i el sucre.
- Incorpora a la barreja el xarop d’atzavara i la llimona prèviament hidratada en aigua. Remena, afegeix-hi l’oli de coco semifós i barreja-ho bé.
- Estén la massa ben fina entre fulls de paper de forn perquè es refredi.
- Un cop freda, ja es pot tallar, col·locar en els motlles i enfornar durant 10 minuts a 160ºC.
- Col·loca tots els ingredients del farciment en un cassó i remena’ls bé, fins a obtenir una crema homogènia.
- Cou-ho fins que bulli i aboca-ho dins les cassoletes que has preparat anteriorment.
- Refrigera-ho a la nevera i decora-ho amb gerds.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!