Recepta de la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut xef Sergi de Meià. Et presentem plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida. Gaudeix de la cassola de bolets i verdures!
Els bolets són un tresor nutricional que ens dona la naturalesa. Són un aliment molt versàtil a la cuina i es recomana consumir-ne entre una o dues vegades per setmana a causa de les seves propietats medicinals: estimulen el sistema immunitari, combaten els refredats i regulen el colesterol.
Introdueix aquest deliciós aliment en el teu menú setmanal amb aquesta riquíssima cassola de bolets i verdures.
Cassola de bolets i verdures
Ingredients
240 ml de brou de pollastre
100 gr de mantega
4 mongetes tendres en conserva
Bolets de cultiu
4 pastanagues
1 branca de romaní
4 favetes
1 branca de farigola
Pebre
Sal
Troba tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online Veritas.
Elaboració
En una cassola posa el brou de pollastre i la mantega a reduir juntament amb els bolets, les verdures i les herbes.
Deixa-ho coure durant 6 minuts, o fins a obtenir la densitat adequada del brou.
Condimenta-ho amb sal i pebre, i serveix-ho immediatament.