Verdures

Cassola de bolets i verdures – FastGood

Recepta de la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut xef Sergi de Meià. Et presentem plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida. Gaudeix de la cassola de bolets i verdures!

Els bolets són un tresor nutricional que ens dona la naturalesa. Són un aliment molt versàtil a la cuina i es recomana consumir-ne entre una o dues vegades per setmana a causa de les seves propietats medicinals: estimulen el sistema immunitari, combaten els refredats i regulen el colesterol.

Introdueix aquest deliciós aliment en el teu menú setmanal amb aquesta riquíssima cassola de bolets i verdures.

Cassola de bolets i verdures

Ingredients

  • 240 ml de brou de pollastre
  • 100 gr de mantega
  • 4 mongetes tendres en conserva
  • Bolets de cultiu
  • 4 pastanagues
  • 1 branca de romaní
  • 4 favetes
  • 1 branca de farigola
  • Pebre
  • Sal

Troba tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online Veritas.

Elaboració

  1. En una cassola posa el brou de pollastre i la mantega a reduir juntament amb els bolets, les verdures i les herbes.
  2. Deixa-ho coure durant 6 minuts, o fins a obtenir la densitat adequada del brou.
  3. Condimenta-ho amb sal i pebre, i serveix-ho immediatament.

Descobreix més receptes de Sergi de Meià.

Contingut relacionat

  • Verdures

Crema de carabassa i coco al curri – FastGood

Crema de carabassa i coco al curri, una recepta reconfortant...

  • Verdures

Sopa detox – Fastgood

Sopa detox, una deliciosa recepta de verdures amb efecte depuratiu...

  • Verdures

Arròs vermell amb verdures i bolets – FastGood

Arròs vermell amb verdures i bolets. Recepta preparada pel reconegut...

  • Verdures

Crema de llenties vermelles – Fastgood

Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...