El carrot cake és un postre fàcil i deliciós que tothom amb una mica d’interès per la pastisseria ha intentat alguna vegada. Per a fer-ho perfecte, et portem la millor recepta per a fer un pastís de pastanaga sense gluten ni lactosa!
Pastís de pastanaga sense gluten ni lactosa
Les pastanagues són un aliment ric en aigua i baix en calories. Són una gran font de fibra i antioxidants com els carotenoides i la vitamina A. Anima’t a provar-les i més en un postre deliciós com aquest carrot cake!
Preescalfa el forn a 200 °C (encara que courem el pastís a 180 °C).
Bat el sucre amb els ous fins que es faci una massa blanquinosa.
Afegeix-hi l’oli i la pastanaga ratllada i integra-ho bé.
En un altre recipient, barreja tots els sòlids, incloent-hi les nous trencades a trossets, i afegeix-los a la barreja de líquids.
Incorpora-hi bé els sòlids amb una llengua.
Emmotlla la massa en un motlle encamisat i cou-la a 180 °C durant 1 hora. Passada aquesta hora, deixa-ho refredar dins el motlle a temperatura ambient mentre prepares la crema.
Per a la crema, només has de batre el formatge crema vegà amb el sucre glass.
Decora el pastís per sobre i per dins amb la crema i posa-hi algunes nous. Deixa’l reposar unes hores a la nevera abans de servir-lo.
¡I que aprofiti d’aquest deliciós postre sense lactosa ni gluten!
T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.
Contingut relacionat
Receptes
Delícies veganes que enriqueixen la teva dieta
Gaudeix d’una infinitat de propostes 100% vegetals: des de formatges...
Receptes
Pans de pessic d’oli d’oliva i llimona
Una varietat dels pans de pessic d'oli d'oliva tradicional, molt...