Bruschetta amb tomàquet al forn i tàperes, un entrant tradicional d’origen italià molt saludable que et proposa
Green Mama. El secret d’aquesta recepta és la qualitat i l’autenticitat dels seus ingredients bàsics: pa artesà, tomàquets frescos, oli d’oliva verge…
Bruschetta amb tomàquet al forn i tàperes
Ingredients:
Elaboració:
- Encén el forn a 180ºC i mentre s’escalfa, renta i asseca els tomàquets. Reserva’ls.
- Folra una safata de forn amb paper de cuina. Col·loca-hi els tomàquets i condimenta’ls amb una mica de sal, pebre negre acabat de moldre, orenga i un rajolí d’oli d’oliva. Cou-los durant 30 minuts o fins que estiguin fets.
- Torra les llesques de pa a la graella del forn amb una mica de romaní, oli i sal. Quan estiguin llestes posa-hi per damunt el formatge de cabra tallat en tires primes perquè es fongui lleugerament.
- Munta la bruschetta afegint una mica d’alvocat tallat en tires, els tomàquets rostits al forn, les tàperes, l’alfàbrega fresca i les fulles d’enciam.
- Finalment, tira-hi una mica d’oli i pebre negre acabat de moldre.
Gaudeix de les nostres receptes amb verdures!