Verdures

Brownie vegà sense forn

Temps d’elaboració: 25 min + fred
Dificultat: fàcil
Racions: 10

Ingredients:
  • 1,5 tasses de nous crues (90 g + 45 g)
  • 1 tassa d’ametlles crues
  • 2,5 tasses de dàtils sense pinyol
  • ¾ de tassa de cacau en pols
  • ¼ culleradeta de sal

Ganache:

  • ¼ de tassa de  llet d’ametlles
  • 1 cullerada de xarop d’auró Vegetalia
  • 1 tassa de xocolata 73% cacau trossejat
  • 2 cullerades d’oli de coco desfet
Elaboració:
  1. Introdueix en un processador 1 tassa de nous i 1 tassa d’ametlles i tritura-les. Afegeix-hi el cacau i la sal.
  2. Agrega-hi els dàtils i tritura’ls (han de quedar en trossets petits). Torna a afegir-hi les ametlles i nous triturades i remena-ho. Fica-hi la meitat de les nous restants en trossos gruixuts.
  3. Folra una safata amb paper de forn, reparteix-hi la pasta prement-la i reserva-la a la nevera.
  4. Per a la ganache, escalfa la llet d’ametlles amb el xarop d’auró. Afegeix-ho per sobre de la xocolata trossejada i remena fins que es desfaci. Posa-hi també l’oli de coco i barreja-ho tot.
  5. Aboca la ganache a la safata, reparteix i col·loca la resta de nous trossejades per damunt.
  6. Deixa refredar el brownie abans de tallar-lo a racions.

Pots trobar els productes de Vegetalia a les nostres botigues físiques o a la nostra shop online.

Amb la col·laboració de Vegetalia.

Contingut relacionat

  • Verdures

Brownie d’avellanes i coco

És difícil dir que no a un brownie. Aquest és...

  • Verdures

Postre Honesto

El teu moment de plaer saludable i ple de gust....

  • Verdures

Gelat vegà de nata, xocolata i avellanes

Si et ve de gust un snack fresquet i saludable,...