Postres

Brownie de cigrons

Aquest brownie de cigrons són unes postres delicioses i saludables, a més d’una manera sorprenent d’incloure llegums a la dieta. Molt rics en fibra, minerals i proteïna vegetal, els cigrons donen a la massa una textura diferent, alhora que exquisida. Gaudeix d’aquesta innovadora recepta que ens proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie. Brownie de cigrons - Receptes - Veritas

Brownie de cigrons

Ingredients:

Per a la cobertura:

Per al topping:

  • Crocant d’ametlles

Elaboració:

  1. Per fer el brownie, col·loca tots els ingredients (excepte la xocolata i la fruita seca) al processador d’aliments i tritura-ho fins a obtenir una crema densa i homogènia.
  2. Passa la mescla a un recipient rectangular d’uns 15×20 cm prèviament folrat amb paper vegetal.
  3. Afegeix-hi la xocolata picada i la fruita seca i remena-ho bé perquè s’integrin a la massa.
  4. Enforna-ho a 170ºC entre 30 i 35 minuts i retira-ho del forn quan el pa de pessic estigui ferm.
  5. Mentre es refreda el pa de pessic, prepara la cobertura barrejant i fonent tots els ingredients al bany maria.
  6. Estén la mescla per sobre del brpwnie i decora-ho amb crocant d’ametlla.
  7. Servei el brownie en porcions, i les que quedin les pots guardar a la nevera i consumir-les en 3-4 dies.
Gaudeix de la nostra col·lecció de postres saludables.

Contingut relacionat

  • Postres

Brownie d’avellanes i coco

És difícil dir que no a un brownie. Aquest és...

  • Postres

Brownie de remolatxa

Brownie de remolatxa, saludable, esponjós per dins i cruixent per...

  • Postres

Minicakes vegans de quinoa i poma

Esponjosos, suculents i molt saludables, gràcies a la seva riquesa...