Aquest brownie de cigrons són unes postres delicioses i saludables, a més d’una manera sorprenent d’incloure llegums a la dieta. Molt rics en fibra, minerals i proteïna vegetal, els cigrons donen a la massa una textura diferent, alhora que exquisida.
Gaudeix d’aquesta innovadora recepta que ens proposa la food blogger Rocío Montoya, de
Veggie Boggie.
Brownie de cigrons
Ingredients:
Per a la cobertura:
Per al topping:
Elaboració:
- Per fer el brownie, col·loca tots els ingredients (excepte la xocolata i la fruita seca) al processador d’aliments i tritura-ho fins a obtenir una crema densa i homogènia.
- Passa la mescla a un recipient rectangular d’uns 15×20 cm prèviament folrat amb paper vegetal.
- Afegeix-hi la xocolata picada i la fruita seca i remena-ho bé perquè s’integrin a la massa.
- Enforna-ho a 170ºC entre 30 i 35 minuts i retira-ho del forn quan el pa de pessic estigui ferm.
- Mentre es refreda el pa de pessic, prepara la cobertura barrejant i fonent tots els ingredients al bany maria.
- Estén la mescla per sobre del brpwnie i decora-ho amb crocant d’ametlla.
- Servei el brownie en porcions, i les que quedin les pots guardar a la nevera i consumir-les en 3-4 dies.
Gaudeix de la nostra col·lecció de postres saludables.