Uncategorized @ca

Brou digestiu

Brou digestiu, amb ingredients propis de la cuina macrobiòtica, t’ajudarà a reconfortar teu organisme. T’ensenyem com preparar-lo perquè ho cuinis durant mitja hora.

Brou digestiu

Ingredients:

Elaboració:

  1. Remulla les algues, i quan hagin augmentat la seva grandària, afageix-les a la cassola, juntament amb la ceba i el nap daikon, en 1 litre i mig d’aigua.
  2. Bull durant 30 minuts.
  3. Apaga el foc, afegeix el miso i dissol.
  4. Serveix el brou amb un tros de gingebre.
Gaudeix de la col·lecció de brous que hem preparat per a l’hivern. Cada setmana, un brou diferent!

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Brou tradicional

Brou tradicional, una recepta perfecta per a l'hivern: a foc...

  • Uncategorized @ca

Sopa detox – Fastgood

Sopa detox, una deliciosa recepta de verdures amb efecte depuratiu...

  • Uncategorized @ca

Orada en sopa de miso

Orada en sopa de miso, una recepta de l'ecoxef Mireia...