Un bowl és un plat equilibrat amb ingredients variats. En aquesta recepta combinem proteïna vegetal, com el tofu, amb quinoa, moniato i brots vegetals. Una recepta senzilla i saborosa perquè en gaudeixi tota la família.
Dificultat: BaixaRacions : 2
Ingredients:
Per al bowl :
Per al tofu cruixent:
Per a la salsa (opcional):
Preparació:
Prepara la quinoa:
Escalfa el got de quinoa 1 minut al microones.
Fes el moniato al forn:
Pela i talla el moniato a daus mitjans.
Barreja’ls amb oli d’oliva, sal i pebre.
Enforna’ls a 200°C durant 25-30 minuts o fins que siguin daurats i tendres.
Prepara el tofu:
Pressiona el tofu per treure’n l’excés en líquid i talla’l a làmines.
Marina les làmines a la barreja de salsa de soja, gingebre, all i oli de sèsam durant 15 minuts pel cap baix.
Prepara una massa lleugera amb la farina i l’aigua.
Passa les làmines marinades primer per la barreja líquida i després pel panko (o pa ratllat), i assegura’t que s’arrebossin bé.
Fregeix-les en oli calent fins que siguin daurades i cruixents. Escorre-les sobre papel absorbent.
Munta el bowl :
Serveix-hi una base de quinoa.
Afegeix-hi el moniato al forn, els cirerols tallats per la meitat, els brots i el tofu cruixent.
Ruixa-hi la salsa preparada o amb una mica més de salsa de soja si t’agrada una mica més salat.
Text : Vegetalia.
T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més plats vegans .