Postres
Bombons de xocolata, menta i azukis
El resultat de la combinació de la xocolata negra amb la fruita seca i el coco és una autèntica explosió de sabor. A més de deliciosos i saludables, aquests bombons són molt fàcils de preparar i es poden congelar sense problemes.

Els azukis són una llegum vermella típica dels països orientals molt apreciada gràcies a la seva riquesa en nutrients.
Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie boggie
Bombons de xocolata, menta i azukis
Ingredients:
- 8 dàtils petits
- 4 cullerades soperes d’azukis cuites
- 1/2 tassa de farina d’ametlles
- 1/4 de tassa de farina de coco
- 1/4 de tassa de llavors de carbassa crues
- 1/4 de tassa d’avellanas crues o torrades
- 3 cullerades soperes de cacau cru en pols
- 1 cullerada sopera de tahina o crema de cacauet
- 2 cullarades soperes de beguda d’ametlles
- 2 cullerades soperes d’oli de coco
Ingredients per a la cobertura:
- 80 g de xocolata amb un 85% de cacau
- 30 ml de beguda d’ametlles
- 4 o 5 gotes d’essència de menta
Ingredients per al topping:
Elaboració:
- Treu el pinyol dels dàtils, posa0ls a remullar uns minuts i reserva’ls.
- Col·loca tots els ingredients dels bombons al processador d’aliments i tritura’ls fins a obtenir una pasta que puguis modelar.
- Amb les mans, fes boletes de la mida d’una nou i reserva-les.
- Prepara la cobertura escalfant els ingredients al bany maria i remenant contínuament pequè s’integrin bé.
- Arrebossa les boletes una a una en la xocolata i decora-les amb el sèsam i el coco ratllat.
- Refrigeta-les durant un parell d’hores com a mínim abans de servir-les.