Fàcils
Batut de civada i plàtan
Només necessitaràs dos minuts per preparar un batut de civada i plàtan deliciós i nutritiu. Molt energètic i ric en fòsfor i potassi, és ideal per prendre abans o després de practicar esport. I, per descomptat, també és perfecte a l’hora d’esmorzar o berenar, però recorda que la civada té gluten i no és apta per a celíacs.

Batut de civada i plàtan
Ingredients
- 1 got de beguda de civada amb calci
- 1 plàtan
- 1cs de cacau en pols
- 1cs de flocs de civada
- Canyella en pols
Elaboració
- Col·loca a la batedora la beguda de civada, el plàtan, el cacau i els flocs de civada.
- Bat els ingredients durant 30 segons, fins que la barreja tingui una textura cremosa.
- Aboca el batut en un got alt i empolvora canyella en pols.
Recepta proposada per Monsoy.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
T’agradat aquesta recepta? Troba més receptes aquí.