Hi ha poques fruites tan completes i amb tants de beneficis com el plàtan. És ric en antioxidants i nutrients, regula els estats d’ànim, ajuda la recuperació muscular després de l’esport i la seva fibra soluble augmenta la sensació de sacietat. Avui, Marina Ribas (
Més que lletuga), et proposa aquestes
barquetes de plàtan: unes postres extremadament senzilles d’elaborar però molt efectives i plenes d’aquests gustos exquisits que només el plàtan i el cacau són capaços de regalar al paladar.
Barquetes de plàtan
Ingrediente:
Elaboració:
- Talla el plàtan per llarg i per la meitat procurant que no es trenqui.
- Col·loca les dues meitats en un plat i unta tota la polpa amb crema d’ametlles o de cacauet.
- Amb una cullera, escampa per sobre la tahina tapant les dues meitats.
- Amb l’ajuda d’un ganivet afilat i pla, rasca la pastilla de xocolata per la cara plana i fes-ne encenalls.
- Empolvora els encenalls de xocolata per sobre del plàtan.
- Decora-ho amb panses o fruits vermells deshidratats i serveix-ho.
Descobreix la nostra col·lecció de postres.