Ens encanta assaborir receptes d’altres països! Per això, us proposem aquests baos, uns panets al vapor farcits [IL1] amb picada vegetal de seitan i tempeh, perquè puguis gaudir d’un plat ple de gust. Pren-ne nota, que aquesta recepta està per llepar-se’n els dits!
Temps d’elaboració: 2 hores i 30 minuts Dificultat: Alta Racions: 2
Fes un volcà amb la farina, el sucre i la sal i introdueix-hi els elements líquids.
Pasta-ho fins a formar una massa llisa i suau.
Deixa reposar la massa en un bol net, lleugerament greixat amb oli vegetal, tapa’l amb film i amb un drap i que reposi durant 1 hora.
Transcorregut aquest temps, divideix la massa en 8-10 trossos, segons la mida que vulguis, i forma’n boles.
Estira les boles i aplana-les amb la mà o el corró, donant-hi forma ovalada.
Impregna-les d’oli i plega-les per la meitat, fent discos amb forma de mitja lluna, i deixa-les reposar, cobertes amb un drap humit, durant aproximadament 30 minuts sobre un tros de paper de forn.
Cou les pastes a la vaporadora de bambú durant 10 minuts, retira-les del foc i deixa-les reposar uns minuts amb el vapor per estabilitzar-ne la massa.
Reserva la massa tapada amb un drap humit.
Per al farcit:
Sofregeix l’all juntament amb el gingebre i una cullerada d’oli de sèsam.
Tritura el seitan i el tempeh amb una forquilla.
Afegeix de seitan i tempeh picat a l’all i gingebre.
Afegeix-hi la salsa tamari i el xarop d’auró deixa uns segons i reserva-ho.
Omple els banys amb la picada i la pastanaga a la juliana.
Enllesteix amb el coriandre, l’alfàbrega i la menta fresca per damunt tallada gruixuda a la juliana.