Ara a Veritas

Aprèn amb els nostres vídeos


Receptes, tècniques de cuina, upcycling, cosmètica casolana i molts més vídeos. Aprèn amb la nostra col·lecció de vídeos, realitzats pels millors professionals!

Vídeo receptes

Aprèn a preparar receptes delicioses, pas a pas, de la mà dels millors professionals. Gaudeix amb la nostra col·lecció de vídeo receptes!

Tècniques de cuina

Aprèn com utilitzar diferents aliments en la cuina, per a gaudir al màxim de les seves propietats i sabor, de la mà de la ecochef Mireia Anglada. Descobreix la nostra col·lecció de vídeo tècniques de cuina!

Upcycling


El projecte Upcycling sorgeix com a resposta activista per donar una segona vida als envasos. L’objectiu és reduir els nostres residus, així que a través d’aquests tutorials, pretenem inspirar-te perquè puguis fabricar tot allò que necessitis o desitgis, amb les teves pròpies mans. Gaudeix de les propostes DIY que et proposa Marta, de 2nd funniest thing!

Cosmètica casolana


La pell és l’òrgan més gran del cos, i per això, també hem d’alimentar-la correctament. Elisenda Monté, de Mamita Botanical Skincare, et facilita vídeo tutorials de cosmètica casolana amb ingredients ecològics. Gaudeix preparant-te les teves màscares, exfoliantes i cremes corporals!