Amanida de wakame, tempeh i germinats, preparada per la foodblogger Tere Marín, de Las María Cocinillas. En aquest vídeo pots veure la mini entrevista que li vam fer mentre preparava la recepta.
L’alga wakame posseeix una combinació especialment afortunada de calci i magnesi, ja que aquest últim mineral és essencial per al funcionament de la calcitonina, l’hormona que permet que els ossos absorbeixin el calci.
Amanida de wakame, tempeh i germinats
Ingredients:
- 320 g d’alga wakame
- 200 g de tempeh
- 50 g de germinats variats
- 60 g de nabius
- 2 alvocats madurs, pelats i sense os
- 1 llimona
- 80 g de pa torrat
- 1 cp de sèsam
- 60 g d’oli de sèsam
- Sal
Elaboració:
- Talla el tempeh, el pa i els alvocats a daus i esprem la llimona per obtenir-ne el suc. Reserva.
- Posa el pa i el tempeh en dues paelles amb una mica d’oli. Has de torrar el pa i cuinar el tempeh durant uns minuts.
- Si l’alga wakame està deshidratada, posa-la a hidratar uns minuts en aigua. Escorre i reserva.
- Col·loca les algues en una safata, el tempeh, els germinats, els alvocats, els nabius, el sèsam, el suc de llimona i l’oli de sèsam. Afegeix sal i barreja-ho. Serveix immediatament.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!