Amanida oriental de cogombre, un entrant molt refrescant, ideal per a dies calurosos. Barreja sàviament ingredients de la nostra terra, com el cogombre i la ceba, amb d’altres que es fan servir molt en la cuina asiàtica i que li donen un gust diferent, alhora que n’augmenten el valor nutricional.
El cogombre és una verdura refrescant, baixa en calories, que hidrata l’organisme. A més, es recomana en el marc d’una dieta alcalina, juntament amb la col, l’api i els espinacs, per ser font de clorofil·la, vitamines, fibra i fitonutrients.
Psa l’alga en remull i reserva-la fins que dupliqui la mida.
Prepara l’amaniment barrejant els ingredients i remena’ls bé perquè s’integrin.
Talla el cogombre a l’amines i col·loca’l en un plat.
Escorre l’alga i serveix-la damunt del cogombre, afegeix-hi la ceba vermella tallada en làmines, aboca l’amaniment sobre l’amanida i decor-la amb sèsam negre.
Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables
Contingut relacionat
Amanides
Amanida d’azukis marinades
Amanida d'azukis marinades, una recepta perfecta per a la primavera...
Amanides
Amanida de síndria i formatge feta
Amanida de síndria i formatge feta, una recepta deliciosa que...
Amanides
Ajorrosa – FastGood
Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i...