L’amanida d’espàrrecs de marge és una bona font de vitamines antioxidants i àcid fòlic. Els espàrrecs són baixos en calories, no tenen greix i el seu contingut en sal és molt baix.
Prova de fer aquesta amanida a casa i gaudeix-la!
Amanida d’espàrrecs de marge
Ingredients:
- 500 g de fulles d’espinacs
- 250 g d’espàrrecs de marge
- 100 g de tofu fresc
- 50 g de llavors de carbassa
- 50 g de festucs pelats
- Salsa de soja
- Vinagre de poma
- 100 ml d’ oli d’oliva verge
- Sal
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Neteja i escorre els espinacs i els espàrrecs.
- Trosseja els espàrrecs i fregeix-los en una paella a foc lent.
- Salta a foc lent el tofu tallat a daus amb una mica de salsa de soja.
- Tritura una part dels festucs amb la batedora i reserva aquest puré per preparar l’amaniment.
- Fes una vinagreta a la batedora amb l’oli d’oliva, 3 cullerades de puré de festucs, sal i unes gotes de vinagre de poma.
- En un bol posa els espinacs, els espàrrecs i el tofu. Mescla i amaneix amb la vinagreta.
- Finalment, afegeix la resta dels festucs i les llavors de carbassa.
Descobreix més receptes!