Amanides

Amanida d’espàrrecs de marge

L’amanida d’espàrrecs de marge és una bona font de vitamines antioxidants i àcid fòlic. Els espàrrecs són baixos en calories, no tenen greix i el seu contingut en sal és molt baix.

Prova de fer aquesta amanida a casa i gaudeix-la!

Amanida d'espàrrecs de marge - Receptes - Veritas

Amanida d’espàrrecs de marge

Ingredients:

  • 500 g de fulles d’espinacs
  • 250 g d’espàrrecs de marge
  • 100 g de tofu fresc
  • 50 g de llavors de carbassa
  • 50 g de festucs pelats
  • Salsa de soja
  • Vinagre de poma
  • 100 ml d’ oli d’oliva verge
  • Sal

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Neteja i escorre els espinacs i els espàrrecs.
  2. Trosseja els espàrrecs i fregeix-los en una paella a foc lent.
  3. Salta a foc lent el tofu tallat a daus amb una mica de salsa de soja.
  4. Tritura una part dels festucs amb la batedora i reserva aquest puré per preparar l’amaniment.
  5. Fes una vinagreta a la batedora amb l’oli d’oliva, 3 cullerades de puré de festucs, sal i unes gotes de vinagre de poma.
  6. En un bol posa els espinacs, els espàrrecs i el tofu. Mescla i amaneix amb la vinagreta.
  7. Finalment, afegeix la resta dels festucs i les llavors de carbassa.

Descobreix més receptes!

Contingut relacionat

  • Amanides

Amanida de pasta

Rica en carbohidrats, la pasta és un dels aliments preferits...

  • Amanides

Amanida de wakame, tempeh i germinats

Amanida de wakame, tempeh i germinats, preparada per la foodblogger Tere...